Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Talajjavító anyagok

Ismerje meg talajjavító ásványainkat részletesebben!
A zeolit síkosságmentesítő hatása Gondolta volna, hogy a zeolitot talajjavítási célok mellett télen, csúszásmentesítésre is alkalmazzák? Itthon is egyre népszerűbb csúszásgátló anyag, környezetbarát mivolta miatt.
Stop-Per, a díszkertek síkosságmentesítője Szép, elegáns kertet teremtett, amit télen is élvezne, sétálna benne? Itt a konyhasó szóba sem jöhet. Ismerje meg ezt az új, innovatív és környezetbarát megoldást!
A kertészeti perlit felhasználási területei Cikkünkben sorravesszük, hogy a kertészeti perlit milyen felhasználási területeken nyújt segítséget növényeinknek és mily módon egészíti ki talajjavító ásványainkat.
Zeolit szemcseméretek Talajjavítási célra ajánlott zeolit szemcseméretek alkalmazási javaslatokkal
Zeolit őrlemények talajjavítási célra Összegyűjtöttük, hogy miért jó a zeolit és milyen célterületeken használható.
Az alginitről Nagy szervesanyag-tartalmú talajjavító ásványi anyag. Természetes eredetű, mikro- és makroelemekben gazdag, magas humusz-, mész- és agyag tartalmú, laza földszerű anyag. Biogazdaságban is ajánlott minősítő tanúsítvánnyal rendelkezik.
Alginit mikroőrlemény adagolása Gyors felszívódás, takarékos kiszerelés. Alginit adagolásának részletes felhasználási javaslata.
Sokszínű zeolit Nem is gondolná milyen sokszínűen hasznosítható ez a vulkanikus ásványi kőzet!
STOP-PER A környezetbarát járdasó! Hogyan lehetséges ez?

Keresés