Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Stop-Per, a díszkertek síkosságmentesítője

Stop-Per, a díszkertek síkosságmentesítője Szép, elegáns kertet teremtett, amit télen is élvezne, sétálna benne? Itt a konyhasó szóba sem jöhet. Ismerje meg ezt az új, innovatív és környezetbarát megoldást!

Olyan síkosságmentesítő anyagot keres, ami alkalmazható díszkertekben és elegáns járófelületeken? Magától értetődő, hogy ebben az esetben a sózás nem megoldás. Viszont, ha szükséges a téli csúszásmentesítés, mert a kertet a fagyban is élvezné, a járdákat pedig használni szeretné, akkor ismerje meg a különleges, perlit alapú jégmentesítést!

Ez az új, innovatív csúszásgátló és jégmentesítő megoldás védi a járdát, a növényeket és a járműveket. A Stop-Per egy természetes vulkanikus kőzet, a perlit, és egy jégoldó folyadék, a kalcium-magnézium acetát (CMA) oldat egyesítésével jött létre. Mind a perlit, mind a CMA oldat önmagukban bevizsgált anyagok.

A Stop-Per a közönséges konyhasóval ellentétben környezetbarát. Nem korrozív hatású, így sem a fémekre, sem a betonra nem ártalmas, alkalmazható járdán, fém- és vasbeton szerkezetű felületeken, hidakon, mólón és díszburkolaton is.

A Stop-Per kettős hatással bír. A duzzasztott perlit szemcsék szétporladva homokszerű csúszásgátló anyagként viselkednek, míg a CMA oldat a léptek hatására kipréselődve olvasztja a jeget. Előnye, hogy nem szennyezi a környezetet. Összetevői talajba kerülve tápanyagként hasznosulnak.

Keresés