Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zeolit púder 20 mikron 15 kg

Ár:
8.508 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. április 16.

- Szuszpenzió

- Palántázás

- Talajjavítás

 

Leírás

Ökológiai védelem a növények számára a betegségek, rovarok és UV sugárzás ellen

A klinoptiolit természetes ásványi anyag mikronizált formája, ami védőréteget képez a növényen, széles spektrumú védelmet nyújtva. A zeolit kedvező tulajdonságait felhasználva a növény hatékony tápanyagfelvételt és önvédelmet ér el.

A zeolit mikroőrlemény megfelelő alkalmazásával vékony filmréteget képezhetünk a növény levelén, amely kedvezőtlen felületet biztosít a rovarok, betegségek és kártevők számára, továbbá megvédi a növényt az UV sugárzástól. A zeolit szerkezete ellenállóvá teszi a növény mikroorganizmusait az égető napsugárzás ellen és segít megtartani a nedvességet a levélzetben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Természetes zeolit klinoptilolit
pH érték <7,5
15 kg/papírzsák

Használatra és adagolásra vonatkozó utasítások

-          A 0-0,020 mm-es zeolit mikroőrlemény elsősorban szuszpenziós permetként való kijuttatáskor használandó: ajánlott egyveleg arány: 0,5–1 kg 300 liter vízzel hektáronként (figyelem: a permet minőségét jelentősen befolyásolja a nedvesítőszer használata). Ideálisan használható műtrágyákkal és biopeszticidekkel együtt. Permetezés közben gondoskodni kell a megfelelő keveredésről.

-          A zeolit Sil M20 mikroőrlemény ásványtartalmának 60%-a szilícium-dioxid, továbbá más értékes ásványi anyagokat is tartalmaz, mint például: kalcium, vas, magnézium, kálium, mangán és titán.

-          A zeolit Sil M20 használatának előnyei a növényvédelemben: a sejtfalak megerősítése, fokozott ellenálló képesség a környezeti stresszel szemben, a betegségekkel és gombákkal szembeni ellenálló képesség növelése, a fokozott ellenálló képesség a kártevőkkel szemben, a fokozott anyagcsere funkciók, 30%-kal megnövelt biopeszticid hatás.

Ez egy mikronizált természetes ásványi anyag - klinoptilolit, amely védőréteget képez a növényen, és széles spektrumú tartósítószerként működik. A zeolit tulajdonságait hasznosítja a hatékony táplálkozás és növényvédelem érdekében. Megfelelő alkalmazás esetén mikronizált filmréteg képződik a levél felületén, amely kedvezőtlen környezet a rovarok, betegségek és kártevők számára. Ugyanakkor megvédi a növényt az UV sugárzástól. Ideális biopeszticidekkel kombinálva, ahol kiemelkedik a zeolit belső szerkezete, amely megvédi a hasznos mikroorganizmusokat az UV sugárzástól és megtartja a nedvességet, ami 30%-kal növeli a biopeszticidek hatását.

trustindex-bal

Keresés